Home / Tag Archives: Avis Gjyshja

Tag Archives: Avis Gjyshja

Një i panjohur në Himarë…

Nga Avis GJYSHJA- – Mua, mbase ndryshe nga shumica e atyre që kanë pasur rast të vizitojnë Ishujt Faroe, më ka ngelur në mëndje legjenda e Kopakonan, gruas fokë dhe monumenti i saj në ca shkëmbinj të vetmuar në njërin prej atyre ishujve… Para ca ditësh kishja parë dhe fotot …

Read More »

Dallëndyshet e Vjenës

Avis Gjyshja/ Lexoj tek “Radi and Radi”, shkruar më herët nga i ndjeri Ferdinand Radi, për një ngjarje të treguar nga Lasgush Poradeci. ……. “…at vit erdhi një dimër i parakohëshëm e shumë i egër..një dimër i pazakonte për vjenezët. Në të gjitha stacionet e radiove vjeneze cdo orë jepej …

Read More »