Home / Tag Archives: autostradës Prag-Dresden

Tag Archives: autostradës Prag-Dresden

Udhëtime… Aty ku u takuan gjenitë

Fate Velaj/ …autostradës Prag-Dresden, lexova se 27km më tutje, është qyteti Teplice. Vazhdova duke risjellë nëpër mendje se ku e kisha lexuar dhe,…mu kujtua. Mu kujtua se 200 vite më parë, aty u takuan dy “jashtëtokësorët” e kulturës gjermane. Johann Wolfgang von Goethe i cili u nis nga Weimar dhe …

Read More »