Home / Tag Archives: austriak

Tag Archives: austriak

Shpalosni flamurin austriak!

Terroristi islamist ne Vjene dje nuk ishte shqiptar: ishte Austriak me origjine shqiptare (Maqedonia). E them kete sepse ne Austri lindi, u rrit, u radikalizua dhe mesoi gjuhen e urrejtjes me te zeze qe ekziston. Per me shume nuk veproi dhe nuk mund te vepronte ne emer te Shqiptareve sepse …

Read More »