Home / Tag Archives: Austria

Tag Archives: Austria

COVID-19, Austria shton masat e sigurisë në kufi, ja rregullat qё duhet tё dini para se tё udhёtoni

Autoritet austriake kanё shtyrё sёrish rregullat pёr lёvizjen e shtetasve tё huaj drejt Austrisё. Ky bllokim ёshtё bёrё me qёllim, parandalimin, frenimin dhe menaxhimin e pёrhapjes sё virusit tё Koronёs COVID-19. Kёto rregulla vazhdojnё tё jenë në fuqi nga data 1 prill 2021 deri nё datёn 31 maj 2021. Shtetasit …

Read More »