Home / Tag Archives: Athine

Tag Archives: Athine

Përse shqiptarët protestojnë sot në Athinë???

Në thriller të vërtet po rezulton situata në kufirin greko-shqiptar, me bllokimin që merr shtyrje nga java në javë. Situata është jashtëzakonisht e vështirë nga viti i kaluar, me shpalljen e karantinës për mbrojtjen nga covid-19. Vera e vjetshme e gjithë viti disi kaluan, me emigrantët e përhershëm dhe minoritarët …

Read More »

Zaev në Athinë: Miq të vjetër, miq të rinj

“Le të punojmë së bashku tani, të bëjmë biznes, të përmirësojmë jetën e qytetarëve tanë,” ishte motoja e Mitsotakisit në drekën e përbashkët me Zaevin Nuk mund të quhet dashuri me shikim të parë, por marrëdhënia midis kryeministrit grek Kyriakos Mitsotakis dhe kolegut të tij nga Maqedonia e Veriut Zoran Zaev …

Read More »