Home / Tag Archives: ata

Tag Archives: ata

Një lajm me rëndësi për ata që interesohen për historinë

Enver Robelli/ Profesori Oliver Jens Schmitt m’u lut të publikoj linkun, ku mund të shkarkohen falas (!) raportet e konsujve austro-hungarezë nga Prizreni, Mitrovica dhe Shkupi mes viteve 1870-1914. Ky është linku: https://austriaca.at/9783700182085 Gjatë javëve të shkuara kam bërë një përzgjedhje të këtyre raporteve dhe shumë lexues më kanë pyetur …

Read More »