Home / Tag Archives: ASH

Tag Archives: ASH

ASH promovon me Universitetin e Vlorës librin “Njerëz me dritë” të Lefter Çipës

Akademia e Shkencave e Shqipërisë në kuadrin e aktiviteteve të përbashkëta me Universitetin e Vlorës ka promovuar sot librin “Njerëz me dritë” të Lefter Çipës (postmortem). Kryetari i Akademisë së Shkencave akad. Skënder Gjinushi në fjalën përshëndetëse në përurimin e librit dhe fondit arkivor të Lefter Çipës përgëzoi personalisht Rektorin …

Read More »