Home / Tag Archives: asgje nuk na ndal

Tag Archives: asgje nuk na ndal

Transferimi i pushtetit në SHBA, sekretari Pompeo: Do të ketë një administratë të dytë Trump

Presidenti i zgjedhur Joe Biden shprehet se asgjë nuk do të ndaloj transferimin e pushtetit sikundër nga ana tjetër edhe Presidenti Donald Trump shprehet i bindur se në zgjedhje ka pasur manipulime dhe është ai fituesi, disa nga aleatët e tij republikanë mbështesin hetimet dhe proceset gjyqësore ne disa shtete. Biden siguroi …

Read More »