Home / Tag Archives: artisti italian

Tag Archives: artisti italian

Artisti kthehet pas në kohë/ Si dukeshin personazhe të rëndësishme që kanë ngritur themelet e njerëzimit.

Një artist italian ka marrë vëmendjen e mediave pasi ka bërë ‘mrekulli’ me talentin e tij. Alessando Tomasi, na mundëson që të kthehemi pas në kohë për të parë sesi dukeshin personazhe të rëndësishme që kanë ngritur themelet e njerëzimit. Tomasi rindërton, duke pikturuar, fytyrat e filozofëve dhe politikanëve antikë …

Read More »