Home / Tag Archives: Artan Hoxha

Tag Archives: Artan Hoxha

Ky vend ka heronjtë e vetë!

Nga Artan HOXHA- Në këtë vend ku gjithkush flet për shitblerje vote, vrasje, gjobvënie, politikanë që vjedhin, zyrtare te korruptuar, porositës vrasjesh, etj, pak kush e vë re dhe flet për heronjtë e vërtetë. Kërkojmë heronj me qiri, aty ku ata nuk gjenden.. Adhurojme liderët politikanë, bëjmë heronj ata që …

Read More »