Home / Tag Archives: ARROGANCA

Tag Archives: ARROGANCA

ARROGANCA MODË E EDI RAMËS

Ky është ai yrrneku, arroganca dhe cinizmi, urrejtja dhe mendjemadhësia që në Shqipëri e ka bërë modë dhe mënyrë të jetës Edi Rama. Kushdo që sot është në pushtetin e tij, anipse kurrkushi, e imiton Edi Ramën është nevrik dhe bën si cinik… Nga Kimete BERISHA – … U shet …

Read More »