Home / Tag Archives: arrestimin

Tag Archives: arrestimin

Vepra të rënda penale, Prokuroria urdhëron arrestimin e disa zyrtarëve në Tiranë

Pas hetimeve, Prokuroria e Tiranës ka urdhëruar arrestimin e disa zyrtarëve të Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore. Burimet bëjne me dije janë arrestuar pesë zyrtarë të Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore dhe një është lënë me arrest shtëpie. Ndërkohë dy të tjerë ende nuk janë kapur. Veprat e hetuara mësohet …

Read More »