Home / Tag Archives: Arqipeshkvi

Tag Archives: Arqipeshkvi

Arqipeshkvi i Shkodrës infektohet me Covid, dërgohet për kurim në…

Arqipeshkvi i Shkodrës, Angelo Massafra është infektuar me Covid-19. Pas disa shqetësime shëndetësore, me simptoma virusi Covid-19, si dhe pas ekzaminimeve më të specializuara, Arqipeshkvi i Arqidioqezës Shkodër-Pult dhe njëkohësisht Presidenti i Konferencës Ipeshkvore Shqiptare Shkëlqesia e Tij Imzot Angelo Massafra, rezultoi pozitiv, pra i infektuar nga virusi në qarkullim, …

Read More »