Home / Tag Archives: Arben Isaraj

Tag Archives: Arben Isaraj

O Vlorë, o uragan lirie!

Arben Isaraj/ 100 vjet më parë, sipas programit të Komitetit të Mbrojtjes Kombëtare, në pllajën e malit të Dukatit, në 29 maj të 1920 u mblodh kuvendi i Barçallasë. Rreth 200 burra labërie nga zona e pushtuar prej italianëve si dhe paria vlonjate, u mblodh për të mbrojtur trojet amtare …

Read More »