Home / Tag Archives: Arben Celi

Tag Archives: Arben Celi

Lamtumirë miku dhe kolegu ynë Arben Çeli!

Tiranë 25.09.2020 Në mënyrë të beftë, prej ataku kardiak, është ndarë të enjten nga jeta fotoreporteri i njohur Arben Çeli. Mik dhe koleg i dashur me të gjithë, ndër më profesionistët fotoreporterë, me një karrierë të gjatë e të qëndrueshme, Beni ndau për dhjetra vite pune me gazetarë shqiptarë e …

Read More »