Home / Tag Archives: apo

Tag Archives: apo

Teoritë konspirative, nga lart apo nga poshtë?

Çapajev Gjokutaj/ Në fillimet e pandemisë emra të njohur të dijes bashkëkohore nga Habermas tek Fukuyama, nga Kissinger tek Yuval Harari, Jacques Attali, Ivan Krastev etj. parashikuan se COVID-19 do të sillte edhe ndonjë të mirë, si p.sh. rritje besimi tek ekspertët. Dhe logjika ashtu e do: në periudha kur …

Read More »