Home / Tag Archives: Antonio Gutierres

Tag Archives: Antonio Gutierres

Përveç Covid-19 bota po rrezikohet nga “pandemia e urrejtjes”/ Paralajmërimi i kreut të OKB-së:”T’i japim fund gjuhës së urrejtjes, të gjithë jemi të njejtë para virusit”

Deri në 190,000 njerëz mund të vdesin nga Covid-19 në Afrikë gjatë vitit të parë të pandemisë nëse masat e kontrollit dështojnë, sipas një studimi të Organizatës Botërore të Shëndetësisë bazuar në modelimin e parashikimit dhe analizimin e 47 vendeve të rajonit. Organizata paralajmëroi gjithashtu se virusi mund të shtrihet …

Read More »