Home / Tag Archives: antitabu

Tag Archives: antitabu

Analisti diplomatik Murati sjell librin e ri “Antitabu”

” Libri i ri “Antitabu” i diplomatit Shaban Murati Doli nga shtypi libri i ri “Antitabu” i diplomatit dhe studjuesit Shaban Murati, botim i shtëpisë prestigjioze botuese “Albas”, që drejtohet nga poetja e mirënjohur Rita Petro. Libri është një përmbledhje mikroesesh dhe mikroanalizash, opinionesh, tezash dhe reflektimesh për një tematikë …

Read More »