Home / Tag Archives: antisemitizmin

Tag Archives: antisemitizmin

Para njohjes formale nga Izraeli, Qeveria e Kosovës merr një vendim për antisemitizmin

Me propozimin e ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj Sublla, Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e sotme miratoi vendimin kundër Antisemitizmit, duke e renditur kështu Kosovën siç tha ajo krah shteteve aleate e strategjike të saj, në luftën kundër gjuhës së urrejtjes anti-semitike. Shefja e …

Read More »