Home / Tag Archives: antikrishti

Tag Archives: antikrishti

Antikrishti: Mashtruesi, tradhtari dhe lajmëtari i fundit të botës

Antikrishti. Vetëm emri mjafton për të mbjellë frikë në zemrat e të gjithë të krishterëve të devotshëm, por edhe të tjerëve. Është një emër që është lidhur përherë me negativitetin, dashakeqësinë dhe atë që është thelbësisht antikristiane. Antikrishti është një entitet që përmendet rrallë nga Bibla e Krishterë, dhe gjithnjë me nota …

Read More »