Home / Tag Archives: antiCovid

Tag Archives: antiCovid

Hyjnë në fuqi masat e reja antiCovid në Maqedoninë e Veriut, ja me çfarë kanë të bëjnë

Në Maqedoninë e Veriut, të mërkurën kanë hyrë në fuqi masat e reja kufizuese për mbrojtje nga koronavirusi, e që kryesisht kanë të bëjnë me transportin publik, punën e objekteve të gastronomisë dhe administratën publike. Vendimi i qeverisë parasheh që të gjitha lokalet dhe restorantet të punojnë deri në orën …

Read More »