Home / Tag Archives: anti-kanabis

Tag Archives: anti-kanabis

Operacion anti-kanabis në gjithë Shqipërinë, angazhohet 70% e strukturës policore, kontrolle me 50 drone dhe 2 helikopterë

Një operacion anti-kanabis në gjithë Shqipërinë është duke u zhvilluar nga Policia. Gazetarja Dorjana Bezat raporton për BalkanWeb se 70% e strukturës policore është angazhuar, bashkë me sektorin antidrogë, drejtoritë vendore dhe komisariatet. Po ashtu kontrollet por kryhen kontrolle me 50 drone dhe 2 helikopterë nëpër sipërfaqet e dyshuara me kanabis. (BalkanWeb)

Read More »