Home / Tag Archives: ankthi i pandemise

Tag Archives: ankthi i pandemise

Gjenerali britanik: Ankthi i global i koronavirusit, mund të çojë në Luftën e Tretë Botërore

Shefi i Shtabit të Forcave të Armatosura Britanike, Nick Carter paralajmëroi për rrezikun e një lufte të tretë botërore.  Krizat ekonomike në të kaluarën kanë qenë faktori kryesor që kanë sjellë fillimi e lufrave të përgjakshme dhe gjenerali Carter theksi se kjo mund të ndodhte përsëri duke pasur parasysh goditjen …

Read More »