Home / Tag Archives: Anisa Muçaj

Tag Archives: Anisa Muçaj

Gjobëvënie selektive nga ana e uniformave blu

Nga Anisa MUÇAJ- Para dhe gjate zgjedhjeve te 25 Prillit pati nje lloj normaliteti ne sjelljen e policise bashkiake dhe asaj rrugore te Tiranes kundrejte qytetareve vozites. Por menjehere pas shpalljes se rezultateve situata percepitoj me nje aksion gjobash i cili vetem zgjerohet por nuk normalizohet. Por sikur kjo gjobevenie …

Read More »

Ministrat e Ramës si fytyrë e Asgjësë

Nga Anisa Muçaj/ Një ndër pak gjërat e bukura dhe me vlerë që bën kryeministri Rama në mandatin e dytë qeverisës, janë  homazhet gati të përditshme që bën në rubrikën “in memoriam” në  faqet e rrjeteve sociale që disponon. I shkruan bukur dhe me substancë vlerësimi, sidomos me gjuhë sqimatare. …

Read More »