Home / Tag Archives: Anglia

Tag Archives: Anglia

Me letra fallco, si po trafikon krimi i organizuar shqiptarët drejt Anglisë

Krimi i organizuar shqiptar dhe ai gjeorgjian po shfrytëzon territorin e Irlandës si tranzit për trafikimin e qënieve njerëzore dhe lëndë narkotike, kryesisht kokainës me prejardhje nga Amerika Latine, drejt Irlandës së Veriut dhe më pas Anglisë Shqetësimi është ngritur nga një raport i përbashkët mes autoriteteve ligjzbatuese të Republikës …

Read More »