Home / Tag Archives: Andre Llukani

Tag Archives: Andre Llukani

NË DITËN E PASHKËS SË MADHE

Nga Andre LLUKANI- Balada e ngjalljes ka gjithnjë në qendër një person, i cili ngrihet prej varrit për të përmbushur premtimin që ka dhënë dikur. Në vargun e parë, kjo këngë paraqet atmosferën e gëzuar të Pashkës. Heroi i baladës Kostandini ka cilësi hyjnore. Ai ngjallet dhe shëmbëllen me Mesinë. …

Read More »