Home / Tag Archives: amerikanet

Tag Archives: amerikanet

Amerikanët e vaksinuar fitojnë lirinë

Të gjithë personat e vaksinuar me të dy dozat e vaksinës kundër koronavirusit në SHBA nuk kanë nevojë të mbajnë më maska. Qendra Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) ka vendosur që të hiqet maska për njerëzit që janë plotësisht të vaksinuar kundër COVID-19, si në ambientet e jashtme, …

Read More »