Home / Tag Archives: ambasadorja

Tag Archives: ambasadorja

“Shqipëria është tani në kulmin e reformës reale në drejtësi”, ambasadorja Kim i jep mesazhin e fortë KLGJ-së

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, i ka dërguar një mesazh të qartë Këshillit të Lartë Gjyqësor. Ajo kërkon që ky institucion të përfundojë procedurat për vlerësimin dhe të rendisë e caktojë kandidatët më të mirë të verifikuar që kanë aplikuar për ngritje në detyrë në Gjykatën e Lartë. …

Read More »

SHBA dhuron pajisje mbrojtëse anti COVID për Drejtorinë e Burgjeve, i dorëzon vetë ambasadorja

SHBA i kanë dhuruar sot Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve në Tiranë pajisje personale mbrojtëse kundër COVID, si maska dhe dezifektant duarsh. Në dorëzimin e pajisjeve ka qenë vetë ambasadorja Yuri Kim. “Shtetet e Bashkuara me kënaqësi ofrojnë ndihmë për të mbajtur sistemin penitenciar shqiptar të sigurt gjatë kësaj kohe …

Read More »