Home / Tag Archives: Alganologë

Tag Archives: Alganologë

Dy albanologë që na nxorën nga geto

Gazmend Kapllani Dy librat e fundit te Noel Malcolm mbi historine e Shqiptareve nga Mesjeta deri ne shekullin e 20-te jane kontributi me i jashtezakonshem per Albanologjine. Ato i nxjerrin studimet shqiptare nga geto paranojake qe i futi sistemi konunist dhe i nxjerrin ne det te hapur, aty ku i …

Read More »