Home / Tag Archives: alergjte

Tag Archives: alergjte

Bashkë me pranverë iu rikthehen edhe alergjitë? Mësoni si t’i parandaloni ato

Alergjitë në pranverë përbëjnë shqetësim për një pjesë të konsiderueshme të popullsisë. Shpesh krijojnë shqetësime nga më të ndryshme, të cilat pengojnë në aktivitetet e përditshme. Alergjitë më të zakonshme të pranverës janë: Reaksionet alergjike Simptomat që zakonisht shkakton janë rrjedhja e hundëve, teshtitja, kruajtja dhe bllokimi i hundës dhe …

Read More »