Home / Tag Archives: Aleksandër Vuçiç

Tag Archives: Aleksandër Vuçiç

ANALIZA: Vuçiç, njeriu që ndez dhe fik zjarrin e krizave në rajon. A e rrëzoi ai Gjukonoviçin?

Në një nga rrëfimet e tij, ish-ambasadori britanik Ivor Roberts e përshkruante presidentin Aleksandër Vuçiç si “piroman dhe zjarrfikës në çështjet rajonale”. Së bashku me aparatin e fuqishëm të inteligjencës serbe, Vuçiç ka sipas tij, aftësinë për të nxitur krizë praktikisht kudo në Ballkanin Perëndimor me një të kërcitur të …

Read More »