Home / Tag Archives: aleksander cipa

Tag Archives: aleksander cipa

Çipa: Vendimi i SHBA për zotin Berisha ka një efekt të rëndësishëm në gjithë shoqërinë shqiptare

I ftuar në edicionin e lajmeve në Dritare Tv ishte analisti Aleksandër Çipa, i cili komentoi ngjarjet dhe zhvillimet e fundit politike kryesisht në Partinë Demokratike. Çipa u shpreh se oferta e bërë nga kryeministri publikisht për të qeverisur bashkë vendin me synimin për të shkuar drejt Bashkimit Evropian është …

Read More »

Duke ndjekur “thërrmijën” e zanafillës…

(Fjala përcjellëse për Prof. Artan Hamit Boriçin, Shkoder me 27 Mars 2021) Nga Aleksandër ÇIPA- Në frymë të pikëllimtë dhe për shkak se vdekja e kafshoi një jetë të vyer njeriu-shkencëtar, gjendemi sot në këtë vend të shenjtë ku qenia shndërrohet në shpirt. Toka e Shkodrës së Artanit e mori …

Read More »

“Dy Sesionet” dhe beteja e ideve me perëndimin

Nga Aleksandër ÇIPA- Duke filluar nga java e kaluar, vëmendja e aktorëve politikë në Kinë, por edhe e gjithë vëzhguesve dhe analistëve të ndryshëm, ishte e fokusuar tek organizimi i “Dy Sesioneve”, takimit të përvitshëm të dy organizmave kryesore politike kineze. Në fakt, mbledhja e më shumë se pesëmijë anëtarë …

Read More »