Home / Tag Archives: albpetrol

Tag Archives: albpetrol

Kompania “ALBPETROL” në krizë financiare

Kompania publike e prodhimit dhe nxjerrjes së naftës në vend Albpetrol ka kërkuar nga Enti Rregullator i Energjisë (ERE) që të shtyjë afatin e saj për plotësimin e dokumentacionit që i nevojitet për t’u licencuar në aktivitetin e furnizimit me gaz natyror. Ky afat është shtyrë disa herë edhe më …

Read More »