Home / Tag Archives: Albert Vataj

Tag Archives: Albert Vataj

6 VITE NGA VDEKJA E SHKRIMTARIT SKËNDER DRINI

Nga Albert VATAJ- Pakohja e ikjes së Skënder Drinit, fikja e trishtë e një zëri që ndezi zemra dhe ndriti mendje Largimet e atyre që marrin në udhën pa kthim, shumë më pak se ç’lënë është gjithnjë një ikje e pakohë, një lamtumirë që lë zemra të krisura e dhimbje …

Read More »

HIRET E ARTIT

  Albert Vataj -Sir Frank Bernard Dicksee fisniku viktorian i pikturës, peneli që skaliti portrete shpirtërore dhe jetësoi në tablo histori dhe legjenda Sir Frank Bernard Dicksee, ishte një piktor dhe ilustrues anglez i periudhës viktorian, më i njohuri për jetësimin krijues të skenave dramatike letrare, historike dhe legjendare. Ai …

Read More »