Home / Tag Archives: AKTUALE DHE SOT

Tag Archives: AKTUALE DHE SOT

AKTUALE DHE SOT.

Nga PATER ANTON HARAPI. “Te krijojme nje fuqi morale ne Shqipni, -te krijojme rendin shoqnuer me nje disipline dhe me nje organizim te peshtetun ne drejtesi e dashteni. Te sakrifikojme pikepamjet tona e jo popullin as Shqpnine;te bashkohemi mbasi vendi pret perkushtim prej nesh e jo prej te huejve”. ANTON …

Read More »