Home / Tag Archives: aktore

Tag Archives: aktore

10 raste kur aktorët janë transformuar për rolin e tyre

Jeta e zakonshme e aktorëve nuk përbëhet vetëm nga nënshkrimet e autografeve, fotot e pafundme dhe marrja e çmimeve të shumëpritura. Realiteti i tyre është shumë më kompleks: ata i përmbahen dietave të rrepta ose shtojnë peshë, mësojnë aftësi të reja (që mund të jenë argëtuese, ose jo) dhe shpesh …

Read More »