Home / Tag Archives: akt

Tag Archives: akt

Votohet pro aktit normativ për blerjen e vaksinave ruse dhe kineze, ja projektligjet që u miratuan sot në Kuvend

Kuvendi i Shqipërisë miratoi sot disa projektligje të rendit të ditës, që përfshijnë lejimin e qeverisë për të negociiuar dhe blerë vaksina nga Kina dhe Rusia, marrëveshja me kompaninë e vaksinave Pfizer, marrëveshja për HEC-in e Skavicës, etj. Gjithashtu, me shumicë votash pro janë miratuar marrëveshja për pjesëmarrjen në strukturën …

Read More »