Home / Tag Archives: Akademia e Shkencave

Tag Archives: Akademia e Shkencave

Promovohet botimi i Akademisë së Shkencave “Dokumente dhe dorëshkrime të Ali pashë Tepelenës”

Akademia e Shkencave e Shqipërisë ka botuar librin “Dokumente dhe dorëshkrime të Ali pashë Tepelenës” në dy vëllime me autor prof. dr. Irakli Koçollarin. Ky libër u promovua në ambientet e Akademisë së Shkencave sot në bashkëpunim me shoqatën “Çamëria”. Ashtu si në vëllimin e parë, edhe në pjesën më …

Read More »