Home / Tag Archives: agjeroni

Tag Archives: agjeroni

6 arsye pse duhet të agjëroni, edhe nëse s’jeni besimtarë muslimanë

Orët e para të së premtes shënuan nisjen e muajit të shenjtë të Ramazanit për besimtarët muslimanë, megjithatë agjërimi është një praktikë që mund të ndiqet edhe nga të gjithë, sepse ka përfitime të rëndësishme shëndetësore. Pse praktikohet agjërimi? Agjërimi praktikohet për arsye fetare dhe shpirtërore dhe ndonëse e përhapur më së …

Read More »