Home / Tag Archives: Afrike

Tag Archives: Afrike

Ngordh luani më i famshëm në Afrikë

Kenia është në zi, pasi luani më i vjetër në shtetin afrikan ka ngordhur 14 vjeç. Bëhet fjalë për luanin Scarface. “Scarface nuk është më. Ngordhi në paqe, pa hiena rreth tij. Masai Mara humbi një nga ikonat e saj. Legjenda e tij rroftë përjetë”, thuhet në postimin e Programit …

Read More »

(FOTO) Ritual i çuditshëm! Në këtë fis në Afrikë meshkujt lyhen për t’u tërhequr vëmendjen femrave

Veshjet shumëngjyrëshe, flokët e rregulluara dhe një make-up perfekt, shpesh janë ‘rituale’ që kryhen nga femrat. Por në fisin afrikan Wodaabe, burrat ndjekin këtë stil për të tërhequr vëmendjen e partnereve të tyre të ardhshme. Burrat në Wdaabe, mbajnë gjithmonë pasqyrë kudo që shkojnë, madje dhe para se të shkojnë …

Read More »