Home / Tag Archives: Adriatiko–Joniane

Tag Archives: Adriatiko–Joniane

Shqipëria merr presidencën 1-vjeçare të Nismës Adriatiko–Joniane

Shqipëria ka marrë zyrtarisht Presidencën 1-vjeçare të Nismës Adriatiko-Joniane/EUSAIR. Lajmi është bërë i ditur nga ministra Olta Xhaçka e cila theksoi se Shqipëria qëndron në të njëjtën linjë sa i përket prioriteteve dhe vendosmërisë për të rritur bashkëpunimin rajonal me një fokus të veçantë tek të rinjtë. “Shqipëria  merr presidencën …

Read More »