Home / Tag Archives: Adil FETAHU

Tag Archives: Adil FETAHU

Shkencëtari kroat, Milan Šufflay, viktimë e monarkofashizmit serb

Nga Adil FETAHU- Është e çuditshme sa pak shqiptarë e njohin biografinë dhe veprimtarinë historiko-letrare e sidomos atë  kërkimore-shkencore të dijetarit, filozofit, historianit, albanologut, ballkanologut  e shkencëtarit kroat, njërit ndër më të famshmit  të Ballkanit, në kohën kur jetoi e veproi. Çudia bëhet më e madhe kur dihet se  Shufflay më …

Read More »