Home / Tag Archives: 7 ceshtje

Tag Archives: 7 ceshtje

Prokuroria e përgjithshme bën bilancin: Kemi përfunduar 7 çështje, 3 prej tyre ia kemi çuar SPAK-ut

Në vijim të masave administrative dhe procedurale të ndërmara nga Prokurori i Përgjithshëm për të garantuar funksionimin normal të prokurorisë në përputhje me detyrimet kushtetuese dhe ligjore për periudhën para, gjatë dhe pas zgjedhore, prokuroria është angazhuar për hetimin e veprave penale në fushën e zgjedhjeve, në kompetencë lëndore të …

Read More »