Home / Tag Archives: 6 vetite

Tag Archives: 6 vetite

Këto janë 6 vetitë mrekullibërëse të lakrës

Lakra është një nga perimet e preferuara të stinës së dimrit dhe i përket llojit Brassica,  që gjithashtu përfshin brokolin, lulelakrën dhe spinaqin. Lakra ka disa ngjyra të ndryshme të kuqe, vjollcë, të bardhë dhe jeshile. Veçse shumë e shijshme lakra është gjithashtu mjaft e mirë edhe për shëndetin tonë …

Read More »