Home / Tag Archives: 500 vite

Tag Archives: 500 vite

Emër 500 vjet

Nga Astrit LULUSHI – Ka një lidhje të padukshme midis njeriut dhe vendit; emrit dhe besimit. Kush krenohet se ka besë, nuk është aspak i besës – tregon ndonjëherë përvoja. Të parët tanë në mesjetën e vonë ndërruan emrin, toponimin e vendit dhe besimin, thotë historia. Dhe ne sot ecim …

Read More »