Home / Tag Archives: 5 gjera fantastike

Tag Archives: 5 gjera fantastike

5 gjëra fantastike që bën truri, kur jemi në gjumë

Pavarësisht domosdoshmërisë së tij, ekspertët akoma janë të paqartë mbi nevojën për gjumë të organizmit, ndërkohë që truri nuk fle, përkundrazi punon me një furi të paparë. Sipas ekspertëve, gjatë gjumit, neuronet e trurit janë në pikën e punës dhe kjo është kritike për funksionet e tij kur të zgjohemi. …

Read More »