Home / Tag Archives: 5 g

Tag Archives: 5 g

Marrëveshja mes SHBA dhe Shqipërisë për 5G, ja çfarë përfitoi vendi ynë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) dhe Shqipëria nënshkruan të dielën e 13 qershorit, një marrëveshje për të koordinuar zhvillimin e rrjeteve të sigurta 4G dhe 5G jashtë vendit. Besmir Semanaj, ekspert i teknologjisë dhe informacionit në Austri, deklaroi për Albanian Post se ky memorandum është “domethënës për sigurinë e Shqipërisë”. SHBA-të po …

Read More »