Home / Tag Archives: 300 milione

Tag Archives: 300 milione

Kriza nga Covid-19/ Zyrtarizohet garancia shtetërore për biznesin/ Kredi deri në 300 milionë lekë

Është publikuar në Fletoren Zyrtare vendimi për miratimin e fondit të garancisë prej 15 000 000 000 (pesëmbëdhjetë miliardë) lekë, në favor të bankave tregtare që ushtrojnë aktivitetin e tyre në territorin e Republikës së Shqipërisë, pjesë e skemës së garancisë që do të mundësojë huadhënien për tregtarët dhe shoqëritë …

Read More »