Home / Tag Archives: 30 mistere

Tag Archives: 30 mistere

30 misteret më të mëdha në histori

Janë të shumta enigmat e pazgjidhura që mundojnë na prej kohësh. Paralelisht me versionet zyrtare që publikohen nga mediat dhe autoritetet, lidhur me ngjarje të rëndësishme në historinë botërore, zhvillohen edhe hamendësime nga më të çuditshmet e më me fantazi.  Maria Celeste  Ajo që i ndodhi ekuipazhit dhe pasagjerëve të …

Read More »