Home / Tag Archives: 30 dite

Tag Archives: 30 dite

Ekspertët paralajmërojnë rrezikun: Të shëruarit nga Covid-19, të shmangin marrëdhëniet seksuale për 30 ditë

Njerëzit që janë shëruar nga koronavirusi duhet të shmangin seksin minimalisht për 30 ditë, pasi rrezikojne të infektohen sërish. Veerawat Manosutthi, një ekspert mjekësie në Departamentin e Kontrollit të Sëmundjeve Tailandeze, ka këshilluar që pacientët të shmangin seksin, madje dhe puthjet. ”Ata që besojnë se janë të shëruar nga virusi …

Read More »